Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Évfordulók - események (102 kép)

Szent Borbála napja

Ismét elérkezett december 4-e, Szent Borbálának, a tüzérek (és még több tucat foglalkozás, szakma és tevékenység, valamint egy kedves Tagtársunk) védőszentjének napja. A 2023 évi naptárunkhoz készített, de a naptárba be nem került egyik kompozíció-tanulmánnyal köszöntünk minden érintettet!

A Signum Laudis Fórum kilenc éves

Ünnepnapot jelzek nektek, kedves Tagtársak, holnap, 2022. december 1-jén a Signum Laudis Fórum kilinc éves lesz. Bizonyára sokan emlékeztek az első napotokra, amikor ismerkedni kezdtetek a szabályzattal, a tudnivalókkal. Megnéztétek a tagok fényképeit és  mindazt, amit a törzslap publikus részéről megismerhettetek, a "csapat" tagjait.

Jelenleg 195 tagot tartalmaz a nyilvántartás. Természetesen, a tagi aktivitás szintje nagy szórást mutat, de azt elmondhatjuk, hogy az eltelt kilenc év alatt kialakul egy stabil mag, mely aktivitása biztos alapot jelent a Signum Laudis Fórum jövőbeni sikereihez. 

Szeretettel köszöntöm valamennyiünk nevében a Signum Laudis Fórumot az alakulás 9. évfordulóján!

Boldog Karácsonyt!

Üdvözlök minden kedves tagot!

Szeretnék ezzel a kis képpel Boldog Karácsonyt és boldog, szerencsében, egészségben és gyűjtői sikerekben gazdag újévet kívánni nektek!

A Signum Laudis Fórum Karácsonyára - 2021.

Szeretettel készítettem ezt a kompozíciót a Signum Laudis Fórum Tagjainak!

Karácsony ünnepére gyermekkorunk óta, minden évben készülünk. Nincs ez másképpen az SL Fórum tagjai körében sem. Az alapításnak, immár a 8.-at  december 1-én ünnepeltük! Meglepetésként az évfordulót követően tájékoztatott bennünket az új szerkesztőség arról, hogy idén ismét készül a már hagyománnyá vált SLF falinaptár és kártyanaptár. Magam hat db-ot rendeltem, további ajándékozásra gondolva. Amikor személyesen átvettem őket, arra gondoltam, készítek egy érdekes kompozíciót a karácsonyi előkészöletek forgatagában! Ílyenformán néhány ünnepi dísz is látható az képen. A kompozíció része, édesapám "Signumja" és kardbojtja, továbbá a mi fórumunk jelvénye a "kicsinyével" (in memoriam HS) apám részére. 

Itt az oldalon a tagtársak többsége hozzászólásban, vagy egyénileg feltöltött kompozíciókkal, gyüjtemény kincseik bemutatásával kívánnak szép, kellemes, egészséggel teli ünnepet mindannyiunknak! Ebben a szellemben fogadjátok szeretettel ezt a feltöltést.