Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Évfordulók - események (71 kép)

Rendőrség Napja - április 24-e

Megvallom, azért jutott eszembe, hogy megnézzem volt e az SL Fórumon az "Évfordulók - események" témakörben a Rendőrség Napja megemlítve, mivel ma van :)))) és 2019-ben 100 éves az egységes Rendőrség. Talán egy régi restanciámat pótolnám ezzel.

Köszöntök tehát minden hivatásos, riaszos, közalkalmazott és közfoglalkoztatott Hölgyet és Urat, akik a Rendőrségen dolgoznak.

Egyetlen dolgot kívánok mindenkinek, hogy egészsége legyen, a többi nem számít.

A címfotó pedig egy különleges Sárkányölő Szent Györgyöt és a legyőzött sárkányt ábrázoló 3 dimenziós üvegkerámia plakett.

Sárkányölő Szent György a Rendőrök védőszentje.

Naptár

Kedves Tagtársak!

Lassan a negyedik oldalra lapozhatunk az idei Signum Laudis Fórum naptárunkban. Minden nap ott van előttünk, minden nap felvidítja a napunkat. Csodálatos, mondhatni mestermunka.

Én személy szerint nagyon csalódott vagyok. Hetek óta a közlemények rovatban figyelemfelkeltően ott van a "tervezete" a 2020-as és a 2021-es évek naptárainak és SZINTE 0 (ZÉRÓ) aktivitást látok a témában.Nem szeretnék senkit sem leszúrni emiatt de egy picit mindenki forduljon magába, tegye mérlegre, hogy ez a fórum mit adott neki és ő maga mit tett érte. 

Nagyon szépen kérek mindenkit, fogjunk össze, én még sok-sok ilyen gyönyörű naptárat szeretnék a falamon látni az elkövetkező években.

Tudom azt, hogy sokunknál van olyan anyag ami beleillik mindkét témába.

Tudom azt, hogy sokatoknak igen jó a fotózási képessége!

Használjuk ezt ki, higgyétek el megéri.  

BUÉK!

Boldog Új Évet Kivánok minden kedves  csoporttagnak, gyüjtőtársnak!