Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Képek és anyagok feltöltése az oldalra

A Signum Laudis Fórum profiljába tartozó képek, tanulmányok és anyagok beküldése minden regisztrált Tag alanyi joga. Ez színesíti és gazdagítja az oldalt. Minden ilyen törekvést támogatunk és előre is köszönünk!

A Signum Laudis Fórum az anyagokat és képeket maga tárolja.

Ennek előnye, hogy a más oldalakon megszokott képfeltöltők általi tárolásból adódó kép- és adatvesztés nem fordulhat elő. Ugyanakkor, a tárhely ésszerű felhasználása érdekében, a beküldött fényképeket méretben az oldal arányaihoz igazítjuk.

Képek és anyagok feltöltése kizárólag a Szabályzat III. fejezetének 8. pontjában leírtak szerint történhet:

"Minden Tag felelős a honlapon közzétett írásáért, hozzászólásáért, a beküldött képanyagért, azok hitelességéért és jogtisztaságáért. Amennyiben a beküldött anyag nem saját forrásból származik, KÖTELEZŐ a pontos forrást feltüntetni!"

Címképek feltöltése

Címképeket minden regisztrált Tagtárs küldhet az oldalra, melyek a szerkesztők által kerülnek megjelenítésre. Ehhez előbb ki kell keresni a "Képtár" (felső lécen) megfelelő témáját, például:

5c3b07033e8ae.jpg

Ezt követően az adott témára kattintunk. Megjelenik az adott témához tartozó jegyzék az eddig oda feltöltött képekről.

5c3b070ecea29.jpg

A jobb felső sarokban van az "Új kép feltöltése" gomb. Azt megnyomva jelenik meg a feltöltőlap. Ezt kell értelemszerűen kitölteni.

5c3b071eab715.jpg

Egy feltöltésben csak egy címképet lehet feltölteni. A képet beérkezése után a szerkesztők jelenítik meg. Minden további kép és információ - a kép megjelenése után - hozzászólásban tölthető fel.

Képek feltöltése a hozzászólásokba

A hozzászólásokba magyarázó és szemléltető fényképek a megfelelő szerkesztőgomb megnyomásával kényelmesen és közvetlenül illeszthetők be.

Bélyegképek vagy nagy formátumú képek feltöltése

Amennyiben nagy méretű fényképet szeretnénk feltölteni, úgy azt előbb egy képmegosztó oldalra kell feltölteni a kívánt méretben. Utána, a képet az előző pont szerint kell feltölteni ide. Ez a kép optimalizált méretben jelenik meg az oldalon és ezt mi tároljuk. A képre, majd a megjelenő "Szerkesztés" gombra kattintva, a felugró ablakba a "Link" mezőbe kell bemásolni a képmegosztó szolgáltatóhoz feltöltött kép URL-jét (direkt link a képhez).

Közlemények beküldése

Híreket, közleményeket, mint javaslatokat lehet beküldeni, s azokat a szerkesztők helyezik ki a látható felületre.

Tanulmányok beküldése

Tanulmányokat, mint szöveges dokumentumokat a szerkesztőségnek kérjük elküldeni a kapcsolódó képanyagokkal együtt e-mailben. A formalizált megjelenésről a szerkesztők gondoskodnak.