Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

A SLF 2022. évi naptárai

Kedves tagtársak és Érdeklődők! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az idén ismét készül falinaptár és kártyanaptár. Az előzetes jelentkezés fontos az igények minél pontosabb felmérése szempontjából.

Az örömteli hír kapcsán megjegyzendő, hogy ez az év sem ígérkezik zökkenőmentesnek. Bizonyára mindenki hallott a globális papírhiányról és a nyomdai drágulásokról. mindazonáltal, sokéves nyomdai partnerünk ígéretet tett rendelésünk kiemelt kezelésére. ezért is fontos lenne időben, tehát minél előbb hozzávetőlegesen pontos számot mondanunk a legyártandó mennyiségekről. Csak ezek után tud árat kalkulálni, de ebben a vonatkozásban is biztosított korábbról ismert, korrekt hozzáállásáról.

Mint mindig, most is készíttetünk A3-as, 13 lapos falinaptárat és zsebnaptárat (kártyanaptárat), mindegyiket a korábban megszokott jó minőségben.

Kérjük, itt a közlemény alatt jelentkezzenek az érdeklődők, s mint mindig, most is elmondjuk, hogy naptáraink irodák és dolgozószobák díszei lehetnek, de kiváló ajándékok Karácsonyra is.

Még egy bemutató (látvány!) oldal. A többi legyen meglepetés.

A falinaptárak és az azokkal rendelt kártyanaptárak futárszolgálattal, a csak zsebnaptárak pedig postai ajánlott levélként kerülnek eljuttatásra.

A naptárakat nem tagok is megrendelhetik az "írj nekünk!" funkció segítségével! 

(Korábbi naptárainkról több anyag is található az oldalon.

https://youtu.be/NecoonbbrLc

https://youtu.be/UZ0rYWO2H0A