Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

A 2023. évi naptáraink - a szavazás végeredménye

Kedves tagtársak és Érdeklődők! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az idén ismét készül falinaptár és kártyanaptár. Az előzetes jelentkezés fontos az igények minél pontosabb felmérése szempontjából.

Az örömteli hír kapcsán megjegyzendő, hogy ez az év sem ígérkezik zökkenőmentesnek. Bizonyára mindenki hallott a globális papírhiányról és a nyomdai drágulásokról. Csak a papír árát kilencszer emelték egy éven belül. Mindazonáltal, sokéves nyomdai partnerünk ígéretet tett rendelésünk kiemelt kezelésére, ezért is fontos lenne időben, tehát minél előbb pontos számot mondanunk a legyártandó mennyiségekről. Az árak vonatkozásában is biztosított korábbról ismert, korrekt hozzáállásáról, de mint tudjátok, a darabár és a megrendelt példányszám fordítottan arányos. Minél többet rendelünk, annál jobban leszorítható a darabár.

Mint mindig, most is készíttetünk A3-as, 13 lapos falinaptárat és zsebnaptárat (kártyanaptárat), mindegyiket a korábban megszokott kiemelkedő minőségben.

Kérjük, itt a közlemény alatt jelentkezzenek az érdeklődők, s mint mindig, most is elmondjuk, hogy naptáraink irodák és dolgozószobák díszei lehetnek, de kiváló ajándék Karácsonyra is.

Ez pedig a kártyanaptár bemutató (látvány!) képe.

A falinaptárak és az azokkal rendelt kártyanaptárak futárszolgálattal, a csak zsebnaptárak pedig postai ajánlott levélként kerülnek eljuttatásra.

A naptárakat nem tagok is megrendelhetik az "írj nekünk!" funkció segítségével!

(Korábbi naptárainkról több anyag is található az oldalon és az Interneten.

https://youtu.be/NecoonbbrLc

https://youtu.be/UZ0rYWO2H0A)

http://signum-laudis.hu/kozlemenyek/217-a-slf-2022...

2023. november 24-én 13.00 órakor a jelentkezés a naptárakra lezárva!