Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Beazonosításra váró darabok (183 kép)

Szalagsáv dömping

Kedves Tagtársak! Ez a tétel most érkezett. Állítólag, egy osztrák szabóság felszámolásakor kerültek elő. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert én már semmit sem hiszek el. Korabeliek a darabok?

Részletképek a hozzászólásban.

Mi lehet ez?

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ezen Ferencz József (patriota) jelvény pontos megnevezésében. Valaki látott- e már ugyanilyet, vagy csak hasonlót? Mi lehetett ez? Találgatások már voltak: Gyászjelvény, Patriota jelvény, stb.? 

Köszönöm előre is! 

Segítséget kérek!

Minden támpontot és segítséget előre is köszönök! Az időszakot 1942-1944 közöttinek sejtem, s bár félve, de leventékre tippelnék. Ez egy eddig ismeretlen családi fénykép, minden részlet érdekel. Köszönöm! 

Ismeretlen jelvény

A segítségeteket szeretném kérni a jelvény beazonosításához. A képen kicsiben a hátoldala látható. Mérete 4×4cm. Köszönöm. 

"Tölgyfaleveles" hordtáska

Kedves Tagtársak!

Anno ezt egy puskatartóval együtt vettem, és kíváncsi lennék rá, hogy valamelyikőtök találkozott-e már hasonlóval. Akitől vettem az RPG-7 táskának nevezte, és tény hogy van hasonlóság, de nem győzött meg teljesen. Igényes munka, jelzés nincs benne. Kommentekhez töltök fel majd képeket a belsejéről.

Signum Fidei

Kedves Tagtársak! 

Ezt a jelvényt a környéken találták egy szántóföldön! A rajta lévő felírat Signum Fidei! A neten számomra annyi derült ki, hogy ez valamiféle katolikus szervezet lehetett? 

Ha valaki esetleg tudna mondani róla egyebet azt megköszönném, mivel semmi egyebet nem találtam róla!

Köszönöm!