Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Horthy-kori kitüntetések (61 kép)

Piaci fogás

Üdvözlöm a tisztelt tagtársakat. 

Vasárnapi fogásom egy újság, melynek címlapján Vitéz Nagybányai Horthy Miklós látható, melyet László Fülöp festett a Kormányzóvá választás tizedik évfordulójára. 

Az újság 1930-as.

Magyar Bronz Érdemérem

Ez a hétvégén jött. Laci bácsi, a Tűzkereszttel kapcsolatban kétségeim voltak, hogy eredeti-e, csak szerettem volna, hogy eredeti legyen, de ezzel kapcsolatban viszont nincs kétség.... :))))

Dédapa projekt

Üdvözlöm a kedves Tagságot! A dédapa projektemhez keresek két kitüntetést. Bronz "Signum Laudis"-t, hadiszalagon kardokkal és ezüst "Signum Laudis"-t hadiszalagon kardokkal. 

(A képen látható kitüntetéssort egy betörés során ellopták és nem került elő.) 

Ezüst Érdemérmek

Régóta szerettem volna egy szépen megmaradt Ezüst Érdemérmet, most egyszerre kettőt is sikerült szereznem. Mindkettő eredeti, zöld szalagos és "bronz" beütős. Érdekesség, hogy az egyik beütője felül, a kitüntetés füle mellett található.

"Signum Laudis"

Régen az én gyűjteményem része volt, sajnos már pár éve nem nálam van. Csupán az oldal információit bővítve megosztom kedves tagtársaimmal ezt a szép példányt.

Dédapa projekt

A képen egy aktuális projektem meglévő darabjai találhatóak. Dédapám kitüntetéseit tervezem összegyűjteni és még pár darab hiányzik.