Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Beazonosításra váró darabok (187 kép)

Milyen hátibörönd ez?

Kedves Tagtársak, kérlek benneteket, segítsetek beazonosítani ezt a hátiböröndöt. Látott már közülletek valaki hasonlót? Sajnos semmilyen jelzés sincs benne. Ezer köszönet.

Jelvény Erdélyből

Tisztelt Tagtársak,

A segítségeteket szeretném kérni a képen látható jelvény beazonosításában. Egyik barátomnak próbálok segíteni, aki erdélyi tartózkodása alatt vette ezt a jelvényt egy ócskapiacon.

Szalagsáv dömping

Kedves Tagtársak! Ez a tétel most érkezett. Állítólag, egy osztrák szabóság felszámolásakor kerültek elő. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert én már semmit sem hiszek el. Korabeliek a darabok?

Részletképek a hozzászólásban.

Mi lehet ez?

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ezen Ferencz József (patriota) jelvény pontos megnevezésében. Valaki látott- e már ugyanilyet, vagy csak hasonlót? Mi lehetett ez? Találgatások már voltak: Gyászjelvény, Patriota jelvény, stb.? 

Köszönöm előre is! 

Segítséget kérek!

Minden támpontot és segítséget előre is köszönök! Az időszakot 1942-1944 közöttinek sejtem, s bár félve, de leventékre tippelnék. Ez egy eddig ismeretlen családi fénykép, minden részlet érdekel. Köszönöm! 

Ismeretlen jelvény

A segítségeteket szeretném kérni a jelvény beazonosításához. A képen kicsiben a hátoldala látható. Mérete 4×4cm. Köszönöm.