Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Beazonosításra váró darabok (186 kép)

Szovjet kitüntetés

A beazonosításában kérek segítséget!. Sajnos a fotózás során becsillogott, így a felirat nem látszik jól, de a következő van odairva: za ukreplényie boevogo szodruzsesztvo.

Gomblyuk-jelvényke

Valamikor, valakitől, kaptam ezt az apró gomblyuk-jelvénykét, (17* 19 mm)  Ármin unokám gyüjteményéhez! Emlékszem, hogy láttam már ezt a formátumot valahol, de sajnos nem találok rá!

Kérném, segítségeteket, hova is tartozhat a darab?

Ismeretlen pisztolytáska #1

Méreteit tekintve apró, egy CZ-45 tökéletesen passzol bele. Jelzést nem találtam, a bőr kissé merev, de kiváló minőségű. Kommentben teszek fel róla kinyitva is. 

Becsülettel 15 évig

Kedves Tagtársak!

Két évig tartó kuncsorgásom árán egy barátom ma eladta nekem ezt a darabot. Igazából semmi információ nincs a darbról, de nagyon tetszett. Ha esetleg valki tud valamit a gyárról akkor korban be lehetne lőni a darabot!

Köszönök minden hozzászólást előre is! 

Milyen medál lehet ez?

Tagtársak segítségét szeretném kérni a beazonosításban. Költözés alkalmával került elő a lakás egy még sosem látott szegletében. Köszönöm.

Lillafüred-Miskolctapolca turista szuvenír?

Egy érdekes és szép emlékéremre bukkantam a mai napon. Rövid alkudozás után potom pénzért haza is vittem. Két darabból van összerakva, a hozzászólásokban még teszek fel képekeket.

Szerintetek is szuvenírről lehet szó?