Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Habsburg-kori kitüntetések (129 kép)

Triumvirátus

Többünknek volt már szerencséje, hogy feltölthesse e remek hármas, szemet gyönyörködtető fotóit. Most én is csatlakoznék hozzájuk de, hogy ne legyen "unalmas", így első körben csak a tokok látványával kezdem.

Mi van a tokban?

A kérdés akár unalmas is lehetne, de valójában nem. És mért van mögötte a másik? Sok itt a kérdés. Minden esetre holnap választ kapunk rá. Tippelni addig is lehet... :)

Mit rejt a doboz?

Kedves Tagtársak,akiknek van kedve játszani....a kérdés - mondhatni - szokásos.Vajon mi lehet a dobozkában. Mérete: 65x65x20mm.

Jubileumi Udvari Érem

Ha jól láttam még nem nagyon foglalkoztunk itt vele. Bronz fokozat, katonai szalagon. Az ismert kanadai oldalon vettem dr. Albert Goodwin kitüntetésgyűjteményének volt az egyik darabja. Goodwin alelnöke és elnöke is volt az USA kitüntetésgyűjtő szövetségének, 1967-ben halt meg, hatalmas gyűjteményét most árverezik illetve árulják. A képek az eredeti oldalról származnak.

Hadiérem - Z-vel írt "Dezember"

A mindenki által ismert darab Z-betűs változata. Dezemberi :-) árverésen sikerült megcsípnem az ismert külföldi oldalon, régi vágyam teljesült vele. Felhívnám a figyelmet a szalagra, a háromszög szalag hajtogatása még nem annyira ment, nagyon korai darab lehet! A kép az eredeti eladó által készített.

Polgári Hadi Érdemkereszt - segítségkérés

A tagtársak segítségét szeretném kérni.

Karácsony alkalmából megleptem magam egy F.J. Polgári Hadi Érdemkereszttel.

A kitüntetés tűjén "BACHRUCH" felirat található. A háromszög beütőn BAA.

Én idáig csak BBA beütővel találkoztam. Előre is köszönöm!