Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Magyar Koronás Ezüst- és Bronzérem (29 kép)

Hagyatéki előkerülés

Sziasztok!

Nem régiben hozzám került a dédapám kardos hadiszalagos bronz signum laudisa a kardos tokjában. Nagy mérföldkő ez számomra, hiszen egy igen komoly darabja lett a gyűjteményemnek és a hagyatéknak egyaránt. 1943 február 11-es adományozás. A tokot sajnos nem kímélte az idő, de az érem és a szalag is viszonylag szép állapotban megmaradtak.

Érdekes ezüst Signum Laudis

Sziasztok kedves tagtársak!

Mint azt pár hónapja ígértem, bemutatom ezt az ezüst signum laudisomat. Nem minden napi darab, hiszen pótfémből készült. A ti véleményetekre és tapasztalataitokra volnék kíváncsi ezzel kapcsolatban. 

Itt a tavasz!

Végre sikerült szereznem egy hibátlan bronz Signum Laudist, tokkal együtt. Külön örültem annak is, hogy ilyen szép idő volt, így egész szépen le tudtam fotózni a darabot. :)

Magyar Koronás Bronzérem

Egy remek darabbal bővült "Signum" gyűjteményem. Több tucat bécsi "Signumot" láttam már, de ilyen szép aranyozással csak ritkán találkozni. 

Ezüst "Signum"

Sziasztok. Új tag vagyok és szeretném nektek megmutatni ezt a korai ritka Bécsben készült "Signumot". Családi hagyaték lévén nekem még többet ér, mint amúgy. A fotón látható úriember kapta, esetleg ha valaki segítene információval azt megköszönném. 

Az úr neve Békefi Ferenc.