Falerisztikai szakmai fórum és közösségi oldal

Bejelentkezés

Ha még nem tartozol a tagjaink közé, akkor regisztrálj!

Elfelejtett jelszavad helyett itt kérhetsz újat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van vagy problémád merül fel írj nekünk!

Ferenc József-rend (20 kép)

Ferenc József-rend lovagkeresztje

Kedves Csoporttagok! Szeretnék segítséget kérni tőletek Ferenc József-rend lovagkeresztje tárgyában. Nem látom a beütőt, hogy mi van rajta, illetve azt sem tudom, hogy milyen anyagból készült a darab. Ebben kérném a segítségeteket! :) Esetleg, ha be tudnátok árazni, annak is örülnék!

Ferenc József-rend lovagkereszt

Az a kételyem, hogy ez vajon ezüst anyagú lenne-e? Csillag beütőt nem látok rajta, és nagyon rossz állapotban vannak a beütők a karikában még nagyitóval sem lehet sokat kiolvasni.

A gyártót sem sikerült azonosítanom, de majd hátha akad valaki, aki tudna segiteni, amit előre is köszönök.

Hozzászólásba még töltök fel közelebbi képet.

A kedvenc kitüntetésem

Szeretném megmutatni a kedves Tagtársaknak legújabb szerzeményem, ezt a KUNZ gyártójeles FJ Rend Lovagkeresztet. Külön öröm számomra, hogy sikerült egy hozzá passzoló tokot is szereznem. Ezzel egyébként egy régi vágyam teljesült be, ugyanis ez a kedvenc monarchiás kitüntetésem. :)

Ferenc József-rend lovagkeresztek

A képen a Ferenc József-rend két lovagkeresztje látható, mindkettő saját tokjában. A jobboldali ezüstből készült, ritka darab. Alul helyezkedik el a lovagkereszt frakklánca a miniatűrrel.

Ferenc József-rend lovagkeresztek

Egy kis malíciával azt is mondhatnám, hogy "heten, mint a gonoszok". Ha már "hét", hát hétvégi csemegének szánom az ilyen dolgokra fogékonyaknak.

Vagy a gyártó, vagy az anyag, vagy mindkettő más az egyes daraboknál.